Voor cosmetische acupunctuur
Leven is vol energie
Leven is vol energie

Jonger en energieker met acupunctuur van Tao Balance

Acupunctuur is een behandelwijze uit de Oosterse geneeskunde. Volgens deze geneeskunde komt al het leven voort uit een stroom die we levenskracht (chi) noemen. Een goede gezondheid is gebaseerd op het vrije stromen van die levenskracht. Wanneer we ons niet op tijd aanpassen aan de veranderingen in ons leven, raken de energie en levenskracht geblokkeerd. Denk aan acute en chronische pijnklachten maar ook aan functionele pijnklachten. Hierbij helpen de acupunctuurbehandelingen van Tao Balance. 

Hoe werkt een acupunctuurbehandeling?

Hoe werkt een acupunctuurbehandeling?

We stellen een diagnose van uw orgaanbalans en energiesysteem. Met acupunctuur lossen we de blokkades op en kan nieuwe energie naar uw organen stromen. Zo versterken we het lichaam weer met de dieper gelegen universele levenskracht. Uw lichaam en geest herstellen en regenereren zich.

Nieuw     Dr. Tan's  Acupunctuur methode voor snel herstel van pijn en meer!

 • een revolutionaire behandeling voor pijn en ander ongemak
 • ruimt blokkades op, zo kan de energie weer vrij  stromen waardoor pijn en ongemak snel verminderen.
 • zeer effectief voor herstel van het evenwicht bij mensen met chronische aandoeningen en interne ziekten zoals spijsverteringsstoornissen, slapeloosheid, menstruele problemen, blaasproblemen, longproblemen, vermoeidheid , arthritis en meer.

Bij cosmetische acupunctuur brengen we de diepere levenskracht naar uw gezicht.

Zo ziet u er jonger en energieker uit. 

Behandelbare klachten

Puberteit

Wij kunnen klachten behandelen zoals: stress, vermoeidheid, buikpijn, hoofdpijn, menstruatiepijn en huidproblemen (acne).

Volwassenen

We behandelen werkstress, opvoedstress, relatiestress, slapeloosheid, vermoeidheid, spijsverteringsklachten en burn-outs. Acute en chronische pijnklachten. Maar ook  pijn en ongemak wat niet op een foto of scan te zien is.

Menopauze

Als u last heeft van opvliegers, depressie, stress, slapeloosheid, angsten, minder levenslust of een burn-out, kunnen wij u helpen.

Ouderdom

Tao Balance behandelt klachten als vermoeidheid, stress, angsten, vergeetachtigheid, stofwisselingsproblemen, restless legs, stijfheid in gewrichten, spieren en wervelkolom. Maar ook pijn en ongemak wat niet op een foto of scan te zien is.

Mijn visie

Tijdens mijn studie in de acupunctuur leerde ik dat in de diepere lagen van ons energiesysteem de energietoevoer oneindig is en niet op kan raken. Ik leerde om die diepe energie naar de oppervlakte te halen. Ik vroeg me af waarom we dan steeds een energietekort hebben? Waarom komt die diepe energie er niet vanzelf bij? Ik leerde dat in ieder mensenleven vervelende en negatieve gebeurtenissen voor blokkades kunnen zorgen. Maar het is een illusie te denken dat we alle pijnlijke gebeurtenissen zomaar verwerken. Emotionele wonden helen niet vanzelf. Mechanismen die dan op gang komen zijn: onderdrukking,

afsluiting, of ons stoerder voordoen dan we zijn. De blokkade blijft echter zitten en gaat als het ware een eigen leven leiden. De onverwerkte pijn en onverwerkte emoties gaan ergens in het lichaam zitten en veroorzaken daar een verstoring. Op den duur kan dit klachten veroorzaken en dit zou wel eens de voornaamste oorzaak van ziekten en veroudering kunnen zijn.

Wat kan acupunctuur hier aan doen?

Met acupunctuur zetten we de geblokkeerde energie in beweging en verbinden we het met het totale energieveld. Zo kan de levenskracht weer stromen en kunnen lichaam en geest zich herstellen. 

Cosmetische acupunctuur: specialiteit van Tao Balance

Cosmetische acupunctuur: specialiteit van Tao Balance

Bij cosmetische acupunctuur combineert Tao Balance eeuwenoude technieken met een moderne benadering. Het is een verjongings- en stimuleringsproces dat is ontwikkeld om het lichaam zich jonger en beter te laten voelen. De behandeling richt zich op het verminderen en verbeteren van verouderingsverschijnselen van gezicht en lichaam.

Cosmetische acupunctuur bestaat uit een reeks van 10 tot 12 diepgaande behandelingen die ieder anderhalf tot twee uur duren. Mijn advies is om jaarlijks uzelf die diepere levenskracht voor uw gezondheid en welbevinden te gunnen. 

Resultaten cosmetische acupunctuurbehandeling

Voor uw gezicht kunt u met cosmetische acupunctuur de volgende resultaten verwachten:

 • facelift  (op natuurlijke wijze)
 • afremming van het verouderingsproces.
 • gezonde huidskleur
 • vermindering van lijnen en rimpels
 • liften van oogleden en kaakcontour
 • stimulatie en productie van collageen
 • verhoogde hydratatie en voeding van de huid
 • gezichtsvet bevorderen na te snel afvallen of ziekteprocesNaast het gezicht werken we ook aan de algemene gezondheid.
Algehele gezondheidsvoordelen:

 • jeugdige uitstraling
 • verhoogde vitaliteit
 • verbetering van de spijsvertering
 • verbetering van slaapklachten
 • vermindering van opvliegers
 • persoonlijk evenwicht
 • bovendien is het veilig, relatief voordelig
acupunctuurbehandelingen en schoonheidstherapie

Kuren

MeiZen

Verwennen en opladen. Deze behandelingen richten zich op acupunctuur en massage.

MeiDao

Verwennen, opladen en verjongen. Het zijn combinaties van van cosmetische acupunctuurbehandelingen en schoonheidstherapie.